HEM | WEB | TEXT |  CONTENT

Lägg ut det på oss

Att ta hand om innehållet för dig. Det är vår affärsidé. Vi gör det så att du kan fokusera på annat. Vi finns där om du inte vill, hinner eller kan.

Vi lär dig!

De senaste åren har det kommit fantastiska redskap för digital publicering och innehållsproduktion. Det är fullt möjligt för alla att publicera professionellt innehåll.  Vi lär dig! 

Vi producerar åt dig

Vår specialitet är goda texter från ax till limpa. (Vi gillar AI, men ”tänkande August-scriptet” kan tyvärr inte intervjua en person och vässa vinkeln, än så länge. ) Vi producerar även PowerPoint-presentationer, bilder, illustrationer, annonser, kortare videofilmer, trycksaker…

Om oss - Börjesson Media

”Oss” är ofta jag, Esbjörn Börjeson.

Jag blir ofta varnad för att berätta för kunder att jag arbetat professionellt med media och kommunikation sedan 1991. I den här branschen är man nämligen hopplös och passé vid 30. Tycker somliga.

Jag har alltså varit med ett tag. Jag minns skrivmaskinen, jag minns floppydiskarna och jag minns de svindyra små grå Macintosh-burkarna och jag minns när original skars ut med pennkniv och klistrades på ljusbord.

Jag har sett plattformar och redskap ändras. Men principerna för kommunikation är de samma, liksom kundernas behov. I framtiden?  Behöver vi ens hemsida om några år? Hur det än blir, kan du räkna med att jag är där.

Låt mig berätta för dig om det! Ring mig på 0704-18 41 12!