Börjeson Media gör inte reklam i traditionell  mening. Vi kan inte hjälpa dig att sälja märkesglasögon eller kändisars hudcremer.

Vi utgår ifrån att en köpare förr eller senare måste någon ta till sig innehållet. Det är därför man har en hemsida, ett Facebook-konto eller något annat. Innehållet är en del av marknadsföringen. Berättande är en konst. Video, design, SEO och allt annat måste utgå från en marknadsstrategi. Kunden vill ha informationen direkt på sidan. Fånga kunden med bra info, utan att ljuga eller fjäska. Detta är utgångspunkten för Börjeson Media.

Esbjörn Börjeson: Från frilansjournalist till Content Creator

Det har varit en lång resa. Jag har varit i tidningsvärlden och på byrå.  Jag har jobbat själv och för andra. På vägen blev jag bättre på att förmedla budskap och berätta en historia.

Korta beslutsvägar

Ensam är kanske inte stark. Men en ensam aktör ger kunder bättre uppmärksamhet. Här finns inga beslutsvägar eller företagspolitik. Du som kund handskas bara med mig. Min affärsidé är skribent och allfixare inom digital media.

Enkelt och snabbt

Det skall vara prisvärt att anlita oss. Mina priser är generellt lägre, så länge som kunden och jag litar på varandra och kommer överens.  Jag föredrar att arbeta informellt, snabbt och flexibelt.

Ett team redo för dig!

Börjeson Info arbetar i nätverk och anlitar de som behövs: webbutvecklare, illustratörer, fotografer, SEO-folk eller kodare. I stort sett vem som helst. Själv är jag – brukar jag säga – Vaktmästare för webbsidan och din lärare, coach eller spökskrivare. Eller om du föredrar branschens termer: Content Creator, Communication Strategist, Web Developer, Copywriter, Editor