Grattis!

Det har aldrig varit lättare att själv sköta sin digitala kommunikation! Med lite utbildning och support kan du sköta kommunikation och marknadsföring själv!  Om du är ensamföretagare, konsult eller bara belagd med ett tufft schema, har du stor nytta av våra program! Vi lär dig hur man gör, och tar hand om det du inte hinner med! 

Lägg ut det på oss

Att ta hand om innehållet för dig. Det är vår affärsidé. Vi gör det så att du kan fokusera på annat. Vi finns där om du inte vill, hinner eller kan.

Vi lär dig!

De senaste åren har det kommit fantastiska redskap för digital publicering och innehållsproduktion. Det är fullt möjligt för alla att publicera professionellt innehåll.  Vi lär dig! 

Vi producerar åt dig

Vår specialitet är goda texter från ax till limpa. (Vi gillar AI, men ”tänkande August-scriptet” kan tyvärr inte intervjua en person och vässa vinkeln, än så länge. ) Vi producerar även PowerPoint-presentationer, bilder, illustrationer, annonser, kortare videofilmer, trycksaker…

Om oss - Esbjörn Börjesson Media

”Oss” är ofta jag, Esbjörn Börjeson.

 Jag har arbetat professionellt med media och kommunikation sedan 1991. Jag blir ofta varnad för att berätta detta för kunder.I den här branschen är man nämligen hopplös och passé vid 30. Tycker somliga.

Jag har alltså varit med ett tag. Jag minns skrivmaskinen, floppydiskarna, BBS:er och de svindyra grå Macintosh-burkarna och jag minns när original skars ut med pennkniv och klistrades på ljusbord.

Låt mig berätta för dig om det! Ring mig på 0704-18 41 12!