Länge var frågan om man över huvudtaget skulle ha en. Idag är frågan: Hur kan vi vara värda besökarnas uppmärksamhet?

2019 publicerade sajten Statista uppgifter som visar att antalet webbsidor uppgår till 1,7 miljarder.  När jag själv hoppade jag på Internet-tåget, fanns det 3000 hemsidor. Något år senare fanns nästan 300 000. År 2020 kan vem som helst sätta upp en sida på några minuter. I hela branschen är man fixerad vid att ”komma högst på Google”. Viktigt förvisso, men allt svårare när konkurrensen ökar. Det är därför Börjeson Info fokuserar på innehåll. Dels är det ett säkert sätt att bygga förtroende hos Google. Dels ger du dina blivande kunder vad de vill ha: Rätt information direkt.

Published On: augusti 20th, 2019 / Categories: Content Marketing /

Subscribe To Receive The Latest News

Curabitur ac leo nunc. Vestibulum et mauris vel ante finibus maximus.

Add notice about your Privacy Policy here.